Taastrup

DIt lokale webbureau - Vi skaber arbejdspladser i Taastrup

Dit lokale webbureau i Taastrup. Vi har kontor på Høje-Taastrup Station i Storkøbenhavn. Vi har altid kaffe på kanden. Vi byder vores kunder velkommen på kontoret i Taastrup. Kom forbi og få en snak om din hjemmeside, søgeoptimering eller marketing strategi. Vi kigger på hvad der kan spares og hvor der kan sættes ind med optimering for at øge konverteringen.

20% rabat til alle virksomheder i Taastrup – Lokalt webbureau i Høje-Taastrup

Igennem Høje-Taastrup Erhvervsforening tilbyder vi 20% til alle medlemmer. Har din virksomhed til huse i Høje-Taastrup? Så meld dig ind i Erhvervsforeningen og spar 20% på din faktura.

Høje-Taastrup Erhvervsforening

Vi er medlem af Høje-Taastrup Erhvervsforening. Vi anbefaler erhvervsforeningen til virksomheder i Taastrup. Modtag sparring, deltag i spændende i workshops og foredrag. Tøm hjernen og få udviklet på gode idéer med ligesindede.

Læs mere om Høje-Taastrup Erhvervsforening

Høje-Taastrup erhvervsforum logo

Job hos Webbureau

Få indsigt i mediebranchen

Job i Taastrup

Praktikplads

Praktikplads i Høje-Taastrup. Vi har kontor på Høje-Taastrup Station

Praktikplads i Taastrup

Deltid i Taastrup

Vi søger deltids ungarbejdere til vores kontor i Taastrup

Content Manager

Hjertestarter på Høje-Taastrup Station

Vi har sammen med en række virksomheder på Høje-Taastrup Station opsat en hjertestarter ved kontoret. Hjertestarteren kan findes på hjørnet af Thistedgade og Høje-Taastrup Boulevard. Vidste du at alle kan blive hjerteløbere, det kræver ingen bestemte forudsætninger at redde liv.

Læs mere om at blive hjerteløber