Kampagne

En boost kampagne på alle relevante kanaler i 3 eller 6 måneder. En boost kampagne forudsætter at du har en virksomheds-identitet som vi kan trække med igennem kampagnen.

Intensiv eksponering på alle platforme. Vi kan ramme bredt med en Boost kampagne eller Kampagnen kan målrettes en specifik målgruppe. Vi benytter alle platforme og bruger webmasterservice, Søgeoptimering & Google Target marketing med Adwords og Display-netværk som hovedredskaber, Vi kommer omkring sociale medier, ligesom vi kan tage email-marketing i brug hvis der allerede er etablere et nyhedsbrev, alternativt kan der laves en kampagne-mail hvorpå der afslutningsvis udsendes en kampagne-breaker.

Lost in Space partner diagram

Boost (3 mdr.)

3 måneders effektiv boost kampagne. Vi rammer en specifikt udvalgt målgruppe. Skaber en kampagne som er let genkendelig i forhold til brand og budskab. Effektiv branding markedsføring af en specifik kampagne. Vi bruger en måneds tid på kampagnemateriale, hvorefter det eksekveres på de udvalgte platforme de næste 3 måneder.

Kr. 44.200,-
+ Budget fra Kr. 25.000,-
Total pris: Kr. 69.700,-

Double Boost (6 mdr.)

6 måneders effektiv boost kampagne. Vi starter med et 3 måneders kampagneboost hvorefter der udfra data og brugeradfærd laves en Kampagneboost 2.0 med fornyet materiale og målretning. Fuld rapportering ved projektets afslutning.

Kr. 74.200,-
+ Budget fra Kr. 45.000,-
Total pris: Kr. 119.200,-