Strategi

Fullservice bureau med speciale i professionelle hjemmesider, organisk søgeoptimering & target marketing. Vi udarbejder en strategi som breder sig over alle relevante platforme

En kombination af vores strømlinede produktion pakket ind i en kreativ idé process, som ender ud i en professionel strategi med eksekvering. Et samarbejde der dækker alle platforme, som giver virksomheden et boost, hvor det giver mening, når det giver mening. Med en fullservice strategi, dækker vi alle platforme, og skaber en rød tråd igennem alt dit materiale på tværs af platforme. Sammen sammensætter vi en overordnet plan for året. Ligesom der altid 3 måneder forud kan siges hvad der eksekveres hvornår.

Lost in Space partner diagram

Boostkampagner

En boostkampagne afvikles henover 3 måneder og er specifikt målrettet en målgruppe som matcher det publikum vi gerne vil ramme. En Boostkampagne eksekveres udover en række platforme hvor vi ved at målgruppen er aktive, ligesom materialet er udarbejdet specifikt til kampagnens formål.

Årsaftaler

Vi udarbejder en 1- eller 3 årige aftale om administration, vedligeholdelse og eksekvering. Med en planlagt plan eksekvere vi forskellige områder af din markedsføring. I en fullservice strategi aftale indgår forskellige elementer. Herunder finder du nogle af de årsaftaler som indgår i en fullservice aftale.


If this then that

En platform med teknologien "if this then that" kan hjælpe dig med en række opgaver i forhold til sociale medier. Kontakt os for at høre nærmere om opsætning og integration imellem dine markedsføringskanaler.