Facebook administration (Kr. 4400,-/md.)

Find den korrekte annonceplacering

Facebook tilbyder flere annonceplaceringer, og der er stor forskel på dem. Det er vigtigt, at du holder øje med annoncernes performance og annonceudgifter ved de forskellige placeringer.

Min erfaring er, at hvis jeg optimerer en kampagne efter klik, så vil det meste af budgettet blive brugt på mobil målretning.
Jeg splitter altid målretningen op i flere annoncesæt efter placering. Det vil sige, at jeg har et annoncesæt målrettet mobil newsfeed og et andet annoncesæt målrettet desktop newsfeed.

Du skal sørge for at teste på placeringen af annoncerne for at finde ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Facebook annoncer bør splittestes

Du bør altid split teste dine annoncer for at se hvilke der klarer sig bedst i forhold til målgruppen. Facebook optimere automatisk annoncevisningen baseret på annoncens præstationer og konverteringer i forhold til de opsatte mål.

Ad carousel er en del af Facebook annoncering, som giver dig mulighed for at teste på flere annonce varianter. Facebook har tidligere meldt ud at denne type annonce reducerer CPA med 30-50% og sænker din CPC med 20-30%.

Du kan bruge denne type Facebook annoncer til følgende:

  • Vise flere produkter i samme annonce
  • Fremhæve flere funktioner
  • Vise annoncen som et stort billede
  • Beskrive flere fordele
  • Fortælle en historie

Facebook annoncering kan være effektivt

Facebook annoncering er en effektiv markedsføringskanal som kan give dig rigtig gode resultater. For at få succes med facebook annoncering kræver det en nøje tilrettelagt strategi, hvor målgrupper, budgivning, annoncer og optimering spiller sammen.

Facebook annoncering er en løbende proces, hvor der altid er mulighed for at optimere for at få endnu bedre resultater til den billigste pris.

Facebook_logo