Sociale medier

Socialer medier kan hvis det udnyttes korrekt være en af de mest effektive og målbare salgskanaler som findes. Vi hjælper dig igang med en SoMe strategi som vi eksekvere henover en given periode.

Annoncering på Sociale medier er den mest personlige annonceform som der findes. Har du givet nogle andre personer adgang til ligeså meget information som din profil på sociale medier igennem årene? Vi rammer din målgruppe meget præcist.

De sociale medier, er blevet en stor del af din online tilstedeværelse i dag.  Rigtig mange har en virksomhedsside på Facebook, LinkedIn og der postes på Instagram og Twitter. Hos Lost in Space, arbejder vi med Social profiler, som er tilpasset lige præcis den enkelte virksomheds indentitet og målgruppe.

Facebook logo

Facebook

Annoncering og administration af facebook.

Linkedin logo

Linkedin

Annoncering og administration af Linkedin

social medie ikoner

SoMe pakken

Vi arbejder ud fra erfaringer, vi kan . hjælpe dig med opsætning af . en relevant side for din branche, hvor der er fokus på, hvordan man udnytter followers eller de famøse likes til reelt afkast. Det er for alle virksomheder ikke bare nok at få followers eller likes der skal et realt afkast til og her kan vi hjælpe med at kaste lys over effektiviten og rådgive om det er god eller mindre god forretning. Muligheder med Facebook annoncer er uanede, over halvdelen af den Danske befolkning har en profil på Facebook, og mediet giver lejlighed til at målrette annoncer og opdateringer meget detaljeret. Hvad enten . i . er interesserede . i primært at sælge varer via de . sociale medier eller ønsker at stifte et community af loyale kunder, kan Facebook annoncering give gode resultater.

Priser på annoncering

Bestil vores priser direkte til din indbakke. Heri modtager du et link til en prisberegner, hvor du kan skræddersy din annonce strategi.