Sociale medier

KOM RIGTIGT I GANG MED SOCIALE MEDIER!

Vi holder dig relevant og opdateret på de sociale medier, skaber trafik igennem SoMe-marketing og jonglere imellem kampagner og platforme.

Via SoMe-Startpakken opsætter vi dine Sociale medier med et professionelt udtryk og en rød tråd som matcher resten af dit materiale. Vi tilbyder service på Facebook & Linkedin igennem det vi kalder ‘Fast Flow’. På Facebook udgiver vi dagligt et opslag og på Linkedin udgiver vi ugentligt relevante opslag. Til Facebook kan vi integrerer Instagram og til Linkedin kan vi integrerer Twitter, således at vi dækker 4 platforme. (Der er også mulighed for andre integrationer, ring for at høre nærmere). Vi kan desuden integrere din Youtube kanal på din nye WordPress hjemmeside (og andre platforme såsom Facebook). Alt sammen igennem et uforpligtende samarbejde igennem 3 måneder, uden binding.

rocket lost in space

Facebook Startpakke

Vi hjælper dig igang eller booster din facebook side med 3 måneders intensiv tilstedeværelse. Vi sørger for en total opfriskning af din facebook side inkl. daglige opslag.

Pakken indeholder:

 • Profilbillede
 • Coverbillede (Virksomhed)
 • Profiltekst
 • 15-25 månedlige opslag
 • Konkurrence (Ekskl. præmie)

Kr. 14.700,-
Opstart + 3 måneders flow

Linkedin Startpakke

Pakken indeholder:

 • Profilbillede
 • Coverbillede (Virksomhed)
 • Coverbillede (Medarbejder)
 • Profiltekst
 • Corporate PDF til medarbejdere
 • 4-6 månedlige kampagne opslag

Kr. 7.400,-
Opstart + 3 måneders flow

Youtube Galleri til WordPress

Mest effektivt hvis du allerede bruger Youtube i din markedsføring.

Få et Youtube Galleri til WordPress. Vi installerer og opsætter et plugin som i en nem og overskuelig oversigt viser en selvvalgt playliste. Galleriet på hjemmesiden opdateres automatisk når Youtube playlisten opdateres.

Kr. 2.400,-
Installation & opsætning af plugin/Youtube API.
Bemærk at vi IKKE administrerer selve kanalen med videoer.

Marketing på Sociale Medier

I dag kan din virksomhed mere end nogensinde før drage fordel af at samarbejde med en professionel virksomhed inden for sociale medier. Der er mange fordele ved at bruge sociale medier til markedsføring, herunder det faktum, at det er relativt billigt og kan være meget effektivt, hvis det gøres godt. Social Media Marketing (SoMe) omfatter alle aspekter af at promovere din virksomhed online via sociale netværk som Facebook, Twitter eller Linkedin. Selv om vi, når du begynder at arbejde med os, kun opererer på Facebook og Linkedin i øjeblikket (vi integrerer Instagram og/eller Twitter i FB/Link), vil vi fortsætte med at udvide vores tjenester for at give dig alle kanaler og hjælpe dig med at øge din online tilstedeværelse.

Med SoMe Starter Pack sætter vi dine sociale medier professionelt op til at ramme lige præcis din målgruppe. Derfor vælger vi de rigtige platforme til dit produkt eller din tjeneste i overensstemmelse med den seneste forskning. Prisen omfatter oprettelse af en konto på hver af disse platforme og offentliggørelse af et indlæg om dagen på Facebook og/eller ugentlige relevante indlæg på Linkedin. Vi kan også integrere Instagram med Facebook, hvis det er nødvendigt, eller endda Twitter på Linkedin. Dette er blot en skravering af overfladen af, hvad vi er i stand til at levere. Så hvis du vil vide mere om, hvad vores Social Media Marketing-pakke tilbyder dig, så giv os et opkald i dag! At skabe kvalitetsindhold, der appellerer til folks interesse, er ikke nogen let opgave. Derfor er det meget vigtigt at vedtage en strategi for at sikre, at du til enhver tid når din målgruppe – især fordi Facebook ændrer sin algoritme konstant.