Sitemap

Et sitemap er en oversigt over linkstrukturen. På denne side finder du vores html sitemap, som er en visuel oversigt over hjemmesidens linkstruktur. Derudover laver man også et teknisk sitemap til søgemaskiner som Google.

Hjemmeside skal gerne bygges i flere niveauer, forstået på den måde at du har alle hovedsider i 1. niveau. Herefter har du emner/kategorier i 2. niveau. Til sidst har du tråde/ i 3. niveau. Dette gør at søgemaskiner som Google kan vurdere om brugeren er interesseret i et specifikt emne og hvor godt du opfylder brugerens behov. F.eks. hvor dybt brugeren har klikket på din side, vejen dertil. Ligesom det giver dig ekstra indgange i forhold til søgeoptimering.

Kontakt os

 

Hjælp til Sitemap

Vi vil meget gerne hjælpe med at lave et sitemap til din hjemmeside. Både et HTML sitemap med en visuel oversigt over din linkstruktur, samt et teknisk XML sitemap til Google og andre søgemaskiner. På den måde får både du, dine besøgende og Google robotter mulighed for nemmere at læse og forstå din hjemmeside med et overskueligt linkstruktur.

Lost in Space statisk logo med skærm