SEO Pakker

For at skabe mere værdi til jeres website, har i brug for en SEO strategi. SEO Strategien sikre større synlighed og de eftertragtede side 1 placeringer på Googles søgeresultatside.

Med baggrund i en SEO analyse, har i mulighed for at komme ét skridt foran konkurrenterne, og og tilbyde kunderne det de efterspørger. I stedet for at lade Google og de andre søgemaskiner bestemme, om web-indholdet er godt nok til at vise potentielle kunder, er det på tide at tage styringen 100%. Hos Lost in Space, udarbejder vi én SEO strategi, for din virksomhed og website og vi hjælper gerne med eksekvering af alle elementer, for at sikre det bedste ROI for netop din virksomhed.

Google

SEO Startpakke

For at skabe mere værdi til jeres website har i brug for en SEO strategi, der sikre større synlighed og de eftertragtede side 1 placeeringerr på Googles søgereslulattside.

Kr. 7400,- / minimum 3 mdr.

SEO Booster

For at skabe mere værdi til jeres website, har i brug for en SEO strategi. Strategien sikre større synlighed og de eftertragtede side 1 placeeringer på Googles søgeresultatside.

Kr. 4400,- / minimum 3 mdr.