SEO analyse

Skal vi lave en komplet SEO test af dit website? Få et overblik over hvad du kan gøre bedre og få en uforpligtende snak med vores SEO konsulent. Der er mange ting at tage højde for; intern seo, ekstern seo, teknisk og indholdet – men det er faktisk ikke særlig teknisk når alt kommer til alt, vi bruger nemlig SEO4 modellen som gør det simpelt og effektivt at lave SEO.

SEO4 Modellen

Vi vurdere din hjemmeside ud fra SEO4 modellen. Den kigger på både det tekniske og værdien i det indhold der er på din hjemmeside. SEO4 modellen er simpel, men effektiv måde at lave søgeoptimering på. Du vil med SEO4 modellen lave bedre søgeoptimering end dine konkurrenter.

  SEO Rapport

  Keywords

  Få et overblik over branchens keywords og hvilke af dem du kan bruge. Med en Keyword analyse får et godt overblik over søgeord & long-tails

  Lokal vurdering

  Hvordan klarer du dig i forhold til andre lokale virksomheder i samme branche?

  Hastighed

  Hastigheden herunder det tekniske setup er ekstremt vigtigt for din side, men hvor hurtig er din side egentlig?

  Teknisk opsætning

  Der er en standard som skal følges. Den hedder W3C. Find ud af hvor højt din hjemmeside lever op til den gældende standard.

  Content værdi

  SEO4  modellen som vi benytter, har 90% af sit fokus på Content. Vi foretager en vurdering af værdien af dit content og finder ud af hvor du kan forbedre indholdet.

  Overordnet vurdering

  Vi laver en samlet vurdering af hvor meget værdi din hjemmeside score påtværs af alle parametre.