Søgeoptimering

Boost trafikken til din nye WordPress hjemmeside

Køb SEO Startpakken sammen med en ny WordPress hjemmeside. Vælg i mellem 3 måneder eller 6 måneder. Effektiv opstarts-hjælp via Søgeoptimering. SEO Startpakken faktureres som et engangsbeløb. (ingen binding)

SEO Startpakken

Vi ligger et stabilt SEO fundament på din hjemmeside. SEO Startpakken går i alt sin enkelthed ud på at skabe en masse relevante indgange og landingspages. Den tekniske SEO opsætning er allerede på plads som følge af den nye hjemmeside, lavet efter nyeste standarder. Vi bruger SEO4 modellen som går ud på begreberne Logik & Relevans.

21 effektive timer fordelt på 3 måneder
Kan kun købes En gang i forbindelse med køb af ny hjemmeside

Google png
yoast logo

SEO Startpakke + Booster

Med en SEO Booster, bruger vi 3 måneder på at skabe værdi til de indgange & landingspages, som blev skabt med SEO Startpakken på de første 3 måneder. Værdien bliver primært skabt med opdateringer & kvalitets content i form af unikke tekster og billeder. Desuden løbes siden igennem rent teknisk, så platformen konstant er up-2-date. Vi bruger begreberne i vores SEO som er Logik & Relevans, samt vi i vores arbejde med Søgeoptimering benytter SEO4 modellen.

42 effektive timer fordelt på 6 måneder
Kan kun købes sammen med SEO Startpakken

Google png
yoast logo

Kunderejsen & digitale årshjul

Den digitale kunderejse opnår det maksimale udbytte af din hjemmeside

For at introducerer dig til kunderejsens udbytte, har vi i samarbejde med IntoSpace.dk skabt startpakker til Søgeoptimering og Sociale medier, som er baseret på vores koncept om at betale et engangsbeløb, uden at binde sig. Efterfølgende kan du så, baseret på praktisk erfaring og resultater beslutte om du vil forsætte samarbejdet eller lade det være en god start-hjælp.

SEO4model – Bedre søgeoptimering

Bedre & effektiv Søgeoptimering med SEO4 modellen

SEO4 modellen beskriver søgeoptimering med 2 grene.

  1. Det at skabe indgange (Teknik & struktur)
  2. Det at skabe værdi til indgangene (Relevans & content)

Alt andet beskrives som ‘logisk’. Det er f.eks. logisk at jo bedre hjemmesiden er (W3C), jo bedre præstere den på forskellige parametre (teknik, hastighed etc.) Det er også logisk at en nyere hjemmeside med få relevante og opdaterede indgange er mere værd, end en ældre hjemmeside med mange indgange, som aldrig bliver opdateret – Hvis det er logisk er det rigtigt!

Søgeoptimering til WordPress

Danmarks bedste til SEO optimering med speciale i søgeoptimering til WordPress

Få lavet søgeoptimering til din WordPress hjemmeside af Danmarks bedste SEO bureau. En stor titel at tage på skulderne. Ikke desto mindre er vi ikke bange for at bære titlen.

wordpress png