Søgeoptimering (SEO Startpakke)

Stærkt SEO fundament

Vi har 3 forskellige typer af søgeoptimering. Først og fremmest anbefaler vi at man køber en SEO startpakke med til sin nye hjemmeside. 6 måneder herefter booster vi hjemmesiden med en SEO Booster. Begge pakker indenfor første år. Herefter skal der ligges en SEO Strategi som eksekveres månedligt over en periode på 12 eller 24 mdr.

Google

SEO Startpakken

Kan kun købes i forbindelse med køb af ny hjemmeside
Vi ligger et stabilt SEO fundament på din hjemmeside. SEO Startpakken går i alt sin enkelthed ud på at skabe en masse relevante indgange og landingspages. Den tekniske opsætning er allerede på plads som følge af den nye hjemmeside som er lavet efter nyeste standarder.

Kr. 14.700,-
21 effektive timer fordelt på 3 måneder
Kan kun købes En gang i forbindelse med køb af ny hjemmeside

SEO Booster

Kan kun købes ved tidligere køb af SEO Startpakken
Med en SEO Booster skaber vi værdi til de indgange & landingspages som blev skabt med SEO Startpakken. Værdien bliver primært skabt med kvalitets content i form af unikke tekster og billeder. Desuden løbes siden igennem rent teknisk, så platformen er up-2-date.

Kr. 14.700,-
21 effektive timer fordelt på 3 måneder
Kræver tidligere køb af SEO Startpakken. Det anbefales at købe SEO Booster ca. 6 mdr. efter SEO Startpakken


Årlig SEO Strategi

Med en SEO Strategi kommer vi hele vejen rundt om søgoptimering. Der bliver lagt en komplet årlig plan og på dagligt plan optimeret på hjemmesiden ved at skabe indgange og løbende skabe værdi til indgangene.

Fra Kr. 7.400,- pr. md.
Vælg imellem 12 eller 24 mdr.