Om Lost in space

Lost in Space er et kreativt digitalt web- & reklamebureau

Skræddersyet partnerskab. Mange kan lave hjemmesider, men få har den erfaring og support som vi tilbyder.

Vi er din online afdeling med styr på den røde tråd. Vi er her når du har brug for os og kan hjælpe der hvor dit behov er. Vores succes, afhænger af jeres! Vi er her for at skabe resultater. Vores fornemmeste opgave er at tjene penge og spare penge for din virksomhed. Vi siger vores mening. Vi ved hvad vi snakker om når kommer til hjemmesider og online markedsføring. Derfor tør vi udfordre dig, så vi kommer frem til det bedste resultat. 360 graders bureau. Vi tror ikke på at genopfinde den dybe tallerken. Vi har derfor en strømlinet produktion med faste rammer, så du kan bruge dit budget på online markedsføring & indhold, istedet for programmering og vedligeholdelse. Vi er her for dig! Mange kan det vi kan, men ikke mange kan leverer den service og support som vi tilbyder.

Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital

Webbureau – Et godt match

Mediehuset ePro er total leverandør indenfor innovative digitale løsninger. I tæt samarbejde med kunden før, under og efterfølgende, kan vi være med fra idébasis, opgavens start til lancering af løsningen og den efterfølgende support og udvikling af brand og identitet. Vi leverer professionelle & innovative løsninger. Vi møder vores kunder i processen, uanset om det er en nystartet virksomhed eller et mellemstor selskab, kan vi skræddersy en løsning som matcher behov og målgruppe. Med mere end 10 års praktisk erfaring er vi et godt match hvis du søger en total leverandør til at tage sig af jeres online interesser. Lad os stå for alt, lige fra den røde tråd i materialet til den daglige administration af hjemmesider, søgeoptimering, sociale medier & email-marketing.

Fullservice webbureau

Freelance pakker, styrk dine markedføringskanaler og få en større kundedatabase. Få en rød tråd og forbedre din online kommunikation.

Vil du se daglige opdateringer?

Vil du have unikt indhold?

Kniber det med at få opdateret facebook?

Glemte du at udsende nyhedsbreve i sidste uge?

Nu har du lært SEO, men har du tid til det?

Den der adwords konto opdaterer heller ikke sig selv!

Den længe ventede YouTube video er for længst forældet. Hvis den overhovedet nogensinde er blevet lavet.

Lost in Space gør det for dig, vi kan hjælpe med alle online interesser i din virksomhed. Vi leverer til tiden. Hurtigt og effektivt. Kvalitets indhold til alle platforme.

Ring direkte til Kenni på telefon: 50 20 70 10


Kontaktpersoner

Jesper Stryhn Katz

Jesper Katz
Partner
Jesper@Lostinspace.dk
Tlf: 29 25 22 94

Kenni Krogh
Partner
Kenni@Lostinspace.dk
Tlf: 50 20 70 10

Dennis
Head of Sales
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20

Sofie
Client Manager
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20

Martin
Backend development
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20

Camilla
Frontend dev. & Grafisk
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20

Lis A.I.
Økonomi
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20


Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital

Specialer

Igennem mere end 15 år har vi specialiseret os i en række bestemte værktøjer og programmer som giver en kæmpe fordel når vi arbejder med digital markedsføring. Se og læs mere om vores specialer