Om Lost in Space

Lost in Space er et kreativt digitalt web- & reklamebureau

Skræddersyet partnerskab med professionelt webbureau. Mange kan lave hjemmesider, men få har den erfaring og support som vi tilbyder.

Vi arbejder hovedsageligt med Data og Indsigter. Vores AI-platform/software spiller en vigtig rolle i vores medierådgivning, som er forankret i kunderejsen. Det er vigtigt, at du som virksomhed og eller Brand føler, at du får værdi for dine investerede penge, krone for krone. Lost in Space skaber succesfulde resultater, som genereres via et tæt samarbejde mellem Kunde og Bureau. Derfor er gode relationer, tillid og tilfredshed afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl. Med kunden i centrum, planere vi kunderejsen, og hjælper med til at generere et flow i virksomhedens systemer, for at få kunden, til at få den maximale oplevelse i forhold til produkter og loyalitet.

Din onlineafdeling

Vi er din onlineafdeling med styr på den røde tråd. Vi er her, når du har brug for os og kan hjælpe der hvor dit behov er. Vores succes, afhænger af jeres! Vi er her for at skabe resultater. Vores fornemmeste opgave er at tjene penge og spare penge for din virksomhed. Vi siger vores mening. Vi ved hvad vi snakker om når det kommer til hjemmesider og online markedsføring. Derfor tør vi udfordre dig, så vi kommer frem til det bedste resultat. Vi er et 360 graders bureau og vi tror ikke på at genopfinde den dybe tallerken. Vi har derfor en strømlinet produktion med faste rammer, så du kan bruge dit budget på online markedsføring & indhold, istedet for programmering og vedligeholdelse. Vi er her for dig! Mange kan det vi kan, men ikke mange kan levere den service og support som vi tilbyder.

Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital

Lost in Space er en del af SpaceGroup

SpaceGroup er et skandinavisk bureau.

SpaceGroup er et bureau med ben i flere kreative brancher. Web, Digital, Reklame & medie. Hos Lost in Space repræsenterer vi web- og onlineafdelingen. Vi er specialister i online content marketing. Hjemmesider, SEO og SOME. Vi opererer i Danmark, Sverige & Norge.

Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital