Om Lost in Space

Vi har skabt en løsning med maksimal udbytte, uden anden agenda end at, vores kunder skal have det bedste. Når du som kunde går fra Lost in Space – IntoSpace kan du med en ny digital indsigt og forståelse, træffe velovervejede beslutninger i forhold til dine årshjul og kunderejse. Vores unikke løsning  sikrer dit firma et stabilt online fundament mange år frem, med fokus på billig & stabil drift. Med minimal vedligeholdelse via automatiske opdateringer, kan du slappe af og fokusere på det du er bedst til, nemlig dit eget fag og dine eksisterende kunder!

Et ærligt produkt, skaber et stærkt samarbejde!

Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital

Vi har ikke opfundet den dybe tallerken!

Det er netop vores styrke – Vi har taget en offentlig kendt hemmelighed, som digitale specialister har vidst længe og det har vi bygget hele vores univers op omkring. Vi har igennem mange års praktisk erfaring og et oprigtigt ægte ønske om at revolutionere branchen med 100% gennemsigtighed, skabt et ærligt produkt som vægter kvaliteten af dit fremtidige fundament, højere end vores egen profit. Vores hjemmeside-løsning er ikke bare teknisk og økonomisk overlegne, vi gør dig også uafhængig af 3. parter – du ejer alt selv, uden binding.

Grafisk Webbureau med indsigt & praktisk erfaring

Skræddersyet partnerskab med et professionelt webbureau. Mange kan lave hjemmesider, men få har den erfaring og support som vi tilbyder. Vi arbejder hovedsageligt med Data og Indsigter. Vores AI-platform/software spiller en vigtig rolle i vores medierådgivning, som er forankret i kunderejsen. Det er vigtigt, at du som virksomhed og eller Brand føler, at du får værdi for dine investerede penge, krone for krone. Lost in Space skaber succesfulde resultater, som genereres via et tæt samarbejde mellem Kunde og Bureau. Derfor er gode relationer, tillid og tilfredshed afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl. Med kunden i centrum, planlægger vi kunderejsen og hjælper med til at generere et flow i virksomhedens platforme, for at få kunden, til at få den maximale oplevelse i forhold til produkter og loyalitet. Vi gør dig uafhængig af 3. parter og får dig sikkert ‘Into Space’

Samarbejdspartner

Vi er din onlineafdeling med styr på den røde tråd. Vi er her, når du har brug for os og kan hjælpe der hvor dit behov er. Vores succes, afhænger af jeres! Vi er her for at skabe resultater. Vores fornemmeste opgave er at tjene penge og spare penge for din virksomhed. Vi siger vores mening. Vi ved hvad vi snakker om når det kommer til hjemmesider og online markedsføring. Derfor tør vi udfordre dig, så vi kommer frem til det bedste resultat.

lost in space

Kunderejsen & dine årshjul

Vi er et 360 graders bureau og vi tror ikke på at genopfinde den dybe tallerken. Vi har derfor en strømlinet produktion med faste rammer, så du kan bruge dit budget på online markedsføring & indhold, istedet for programmering og vedligeholdelse. Vi er her for dig! Mange kan det vi kan, men ikke mange kan levere den service og support som vi tilbyder.

Hjemmesidens fundament – Så nemt at din kones fætter kan gøre det!

Stabil og billig hosting inkl. webhotel, domæne, e-mails. Med andre ord, alt hvad der skal bruges. Hosting leveret af et dansk, internationalt anerkendt hosting-udbyder (Første år Gratis). Registreret i kundens eget navn, med total uafhængighed som resultat. Du kan frit vælge hosting-udbyder, bemærk dog at, for at få fuld udbytte bør du følge vores anbefalinger. Hosting udbyderen har f.eks. stor betydning for hastigheden på din hjemmeside, som igen går ind og påvirker effekten af din søgeoptimering. Vi bruger WordPress til at lave hjemmesider. Det er verdens mest benyttede og bedst funktionelle hjemmeside system, fremtidssikret i mange år via løbende gratis opdateringer. WordPress har igennem en årrække siddet tungt på tronen og har over tid skabt et seriøst forspring ned til sine nærmeste konkurrenter – Når det gælder sikkerhed, funktionalitet, åbenhed, integrationer, efterlevelse af web-standarder, seo-fundament. På alle parametre er WordPress, uden sammenligning det bedste valg for en dansk mellemstor virksomhed, med ambitioner om at få maksimalt udbytte ud af sin indsats, præsenteres i en professionel visuel identitet. Domænet sikres i kundens eget navn hos DK-hostmaster og indstilles til 5- eller 10 årige betalings-periode. Billigt, nemt og stabil. Det er lidt en intern joke i branchen, med en smule sandhed i sig. Du kender sikkert en som kan bekræfte vores påstand – og måske kan vedkommende lave lignende setup for dig til 1/4 del af vores pris. Hvis det er overvejelser du gør dig, skal du ikke vælge os! Du skal vælge os fordi, du får en stabil samarbejdspartner og kompetent rådgiver lige ved hånden. Vi har en lang række kompetencer på tværs af det digitale univers og er specialister med mange års praktisk erfaring. Vi har (af)prøvet processen med 100-vis af kunder og kender derfor alle faldgrupper og ikke mindst alle fordelene.