Om Lost in space

Lost in Space er et kreativt digitalt web- & reklamebureau

Skræddersyet partnerskab med professionelt webbureau. Mange kan lave hjemmesider, men få har den erfaring og support som vi tilbyder.

Vi arbejder hovedsageligt med Data og Indsigter. Vores AI platform / software spiller en vigtig rolle i vores medierådgivning, som er forankret i kunderejsen. Det er vigtigt, at du som virksomhed og eller Brand føler, at du får værdi for dine investerede penge krone for krone. Lost in Space skaber succesfulde resultater, som genereres via et tæt samarbejde mellem Kunde og Bureau. Derfor er gode relationer, tillid og tilfredshed afgørende og noget af det, vi vægter allerhøjest. Vi er ikke en leverandør, men en samarbejdspartner, der går ind i jeres forretning med liv og sjæl. Med kunden i centrum, planere vi kunderejsen, og hjælper med til at generere et flow i virksomhedens systemer, for at få kunden, til at få den maximale oplevelse i forhold til produkter og loyalitet.

Vi er din online afdeling med styr på den røde tråd. Vi er her når du har brug for os og kan hjælpe der hvor dit behov er. Vores succes, afhænger af jeres! Vi er her for at skabe resultater. Vores fornemmeste opgave er at tjene penge og spare penge for din virksomhed. Vi siger vores mening. Vi ved hvad vi snakker om når kommer til hjemmesider og online markedsføring. Derfor tør vi udfordre dig, så vi kommer frem til det bedste resultat. 360 graders bureau. Vi tror ikke på at genopfinde den dybe tallerken. Vi har derfor en strømlinet produktion med faste rammer, så du kan bruge dit budget på online markedsføring & indhold, istedet for programmering og vedligeholdelse. Vi er her for dig! Mange kan det vi kan, men ikke mange kan leverer den service og support som vi tilbyder.

Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital

Webbureau – Et godt match

Mediehuset ePro er total leverandør indenfor innovative digitale løsninger. I tæt samarbejde med kunden før, under og efterfølgende, kan vi være med fra idébasis, opgavens start til lancering af løsningen og den efterfølgende support og udvikling af brand og identitet. Vi leverer professionelle & innovative løsninger. Vi møder vores kunder i processen, uanset om det er en nystartet virksomhed eller et mellemstor selskab, kan vi skræddersy en løsning som matcher behov og målgruppe. Med mere end 10 års praktisk erfaring er vi et godt match hvis du søger en total leverandør til at tage sig af jeres online interesser. Lad os stå for alt, lige fra den røde tråd i materialet til den daglige administration af hjemmesider, søgeoptimering, sociale medier & email-marketing.

Fullservice webbureau

Freelance pakker, styrk dine markedføringskanaler og få en større kundedatabase. Få en rød tråd og forbedre din online kommunikation. Lost in Space gør det for dig, vi kan hjælpe med alle online interesser i din virksomhed. Vi leverer til tiden. Hurtigt og effektivt. Kvalitets indhold til alle platforme.


Kontaktpersoner

webmaster webbureau reklamebureau

Jesper Katz
Partner
Jesper@Lostinspace.dk
Tlf: 29 25 22 94

LinkedIn

webmaster webbureau reklamebureau

Kenni Krogh
Partner
Kenni@Lostinspace.dk
Tlf: 50 20 70 10

LinkedIn

webmaster webbureau reklamebureau

Dennis
Head of Sales
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20

webmaster webbureau reklamebureau

Sofie
Client Manager
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20

webmaster webbureau reklamebureau

Lis A.I.
Økonomi
Kontakt@LostinSpace.dk
Tlf: 70 10 90 20


Lost in Space web- og reklamebureau, kreativ digital

Specialer

Igennem mere end 15 år har vi specialiseret os i en række bestemte værktøjer og programmer som giver en kæmpe fordel når vi arbejder med digital markedsføring. Se og læs mere om vores specialer

Lost in Space partner diagram