Email marketing

Nyhedsbrev med Mailchimp er en virkelig stærk branding kanal i forhold til at konvertere salg fra eksisterende kundedatabase.

E-mail marketing, er et af de mest kraftfulde marketingværktøjer, til at opfordre dine følgere til at engagere sig i og med dit indhold.

Samtidig er det et kraftigt redskab til at pleje relationer. Ved at skabe indhold der informere, og samtidig underholder de mail abonnementer du har, sørger du ikke blot for at gøre opmærksom på din virksomhed og brand. Du plejer også forholdet, og skubber dem tættere på at bliver en kunde i din forretning. Vi giver dig gerne, et indblik i hvad Email marketing er for en størrelse, og hvordan det kan hjælpe din virksomhed, med at gøre dine leads til kunder i din butik.

Email marketing
Email marketing

Startpakke

Startpakke til Mailchimp

Lorem Ipsum

Email marketing

Kampagne

Kampagne til Mailchimp

Lorem Ipsum

Andre online værktøjer til email marketing

Vi administrere Email kampagner på alle andre kanaler. Konceptet er, uanset system stort set det samme og bygget op i HTML5/UTF8 som alle email browsere kan læse idag. Har du allerede et nyhedsbrev idag, med en mellemstor database, får du mest mulig ud af din Email kampagne igennem Lost in Space.