Velkommen

Den digitale kunderejse

Sammen med en ny hjemmeside fra Lost in Space kan du uden binding (engangsbeløb) helt uforpligtende afprøve et samarbejde med IntoSpace i 3 måneder.
Efterfølgende kan du beslutte om du har fået værdi nok for pengene, til at forsætte samarbejdet eller om det bare skulle være en hjælpende hånd til at komme godt fra start. IntoSpace er et digital marketing bureau med speciale i Søgeoptimering , Sociale medier, SEM Annoncering og Email marketing – også kaldet “De 4 årshjul”. Med fokus på den digitale kunderejse kan IntoSpace hjælpe dig videre i det store digitale univers.

ET STABILT FUNDAMENT

En visuel identitet & en teknisk stærk hjemmeside er udgangspunktet for den digitale kunderejse
En hjemmeside afspejler din virksomhed som helhed. Måden hvorpå DIN virksomhed præsenterer sig på, på digitale medier afspejler din måde at løse opgaver på. Din hjemmeside er tit et førstehånd indtryk af selve virksomheden. Du skal altid fremstå professionel, vise overskud samt udstråle kvalitet. Det, og meget mere, gør du med en hjemmeside fra Lost in Space.

DEN DIGITALE KUNDEREJSE

For at introducerer dig til kunderejsens udbytte, har vi i samarbejde med IntoSpace.dk skabt startpakker til Søgeoptimering og Sociale medier, som er baseret på vores koncept om at betale et engangsbeløb, uden at binde sig. Efterfølgende kan du så, baseret på praktisk erfaring og resultater beslutte om du vil forsætte samarbejdet eller lade det være en god start-hjælp. Med det stabile fundament fra Lost in Space, kan IntoSpace bygge på den digitale kunderejse.

COMMERCIAL BRANDING

Et reklamebureau med specialister, der bliver håndplukket til hvert projekt. Et kreativt bureau, der kan klare enhver opgave inden for markedsføring, hvor kun fantasien sætter grænser. Out of Space projektere, planlægger og eksekverer din marketing strategi. Out of Space rykker udenfor til det brede publikum.

Call Now Button