Velkommen

Startpakker

Køb startpakker sammen med din nye hjemmeside og brug vores service i 3 måneder, som en effektiv opstartshjælp eller for at se udbyttet, inden du endeligt beslutter dig for et længere samarbejde.

Søgeoptimering

Med en SEO Startpakke, booster vi din nye hjemmeside via organisk trafik. Vi bruger SEO4 modellen som fokuserer på Logik & Relevans, det sikrer dermed søgeoptimeringens effektivitet og maksimalt udbytte. SEO Startpakken er udformet i samarbejde med IntoSpace.

Sociale medier

Kickstart din tilstedeværelse med relevante & faste opslag på de sociale medier med en skarp rød tråd, der matcher den visuelle identitet på din nye hjemmeside. Uanset hvor gammel din firmaside er. SoMe Startpakken er udformet i samarbejde med IntoSpace.

Nyhedsbrev

Email marketing kan bruges til mange ting – nyhedsbrev, kundeklub, forhandlernetværk. Vi udvælger nøje i blandt de bedst præsterende kampagner fra dine andre platforme og eksekverer effektive kampagner derfra.

EKSTRA FUNKTIONER

Udvid funktionaliteten på din nye WordPress hjemmeside med plugins tilpasset dine egne behov. Disse ekstra funktioner, får din hjemmeside et stærkere fundament. Der er næsten ingen grænser for hvordan din hjemmeside kan udvides i forhold til fuktionalitet, hvis der ikke findes et plugin til dine behov, kan vi selv udvikle et plugin til formålet.

Unikke tekster

Fængende læsbare tekster, som ikke kun fanger og konverterer dine besøgende, men også øger den organiske trafik til din hjemmeside. Vi skildrer mellem SEO tekster og unikke tekster.

Fotos & Video

Unikke og professionelle fotos, skaber corporate visuel identitet, vi tager en masse billeder, du bestemmer selv hvad du vil fremhæve, vi redigerer billederne så det matcher den røde tråd i din hjemmeside. Vi kan også lave en flot video med materiale fra jeres virksomhed, der præsenterer jer på bedste vis.
Call Now Button