One.com webhotel

Lost in Space er certificeret One.com partner

Der medfølger et webhotel fra One.com
Når du køber en hjemmeside hos Lost in Space medfølger der gratis hosting første år. Efterfølgende år faktureres du på almindeligvis direkte af One.com. Herunder finder du de 4 scenarier der findes og en guide til hvordan du skal forholde dig alt efter hvilken løsning du har.

Hosting består af:

  • Webhotel (FTP & Database til WordPress)
  • Emails (50 stk. fritvalg@ditnavnher.dk)
  • .dk Domæne (Flytning eller oprettelse)

Ny hjemmeside-ejer

Er det første gang du skal have en ny hjemmeside? Så har du helt sikkert ikke noget webhotel eller domæne i forvejen. Frygt ej! Vi gør nemlig det hele for dig.

One.com & GratisDNS

Er domænet registreret hos GratisDNS?
Dette gør man typisk i forbindelse med en ekstern mailserver. Domænet kan nemt peges via A-record/C-name fra GratisDNS til One.com. Det er One.com som ejer GratisDNS. VIGTIGT: Med denne opsætning er det vigtigt af domæneflytningen IKKE accepteres hos DK-Hostmaster i forbindelse med oprettelse af det nye webhotel.

Allerede kunde hos One.com

Har du allerede et webhotel hos One.com? Så skal vi blot bruge oplysningerne til dit kontrolpanel hos One.com. Her skal vi have adgang til FTP/mediearkiv & PHP databasen.

Anden udbyder

Ønsker du at benytte en anden hostingudbyder end one.com (f.eks. beholde dit eksisterende webhotel) skal dette aftales på forhånd. Det kræver adgang til FTP samt PHP/SQL Database. Det er som udgangspunkt ikke noget problem. Du skal dog være opmærksom på at Vi ikke kan garantere opdateringer & stabilitet.


Bemærk

Backup af gammel materiale
Det er kundens eget ansvar at tage backup af gammel materiale. Alle servere og webhoteller vil uden videre aftale blive slettet og nulstillet ved flytning. Lost in Space kan ikke drages til ansvar for tabt materiale i forbindelse med flytningen af hjemmeside, webhotel, hosting, email, DNS records eller lign.

Opsigelse af tidligere aftale
Det er kundens eget ansvar at opsige sit tidligere webhotel/hosting. Dette sker IKKE automatisk ved flytningen. Det anbefales at der efter endt flytning tages kontakt til tidligere udbyder for at bekræfte opsigelsen af tidligere aftale. Såfremt der stadig findes en bindingsperiode på den gamle aftale er det kundens eget ansvar at leve op til de forpligtelser der er knyttet hertil.

Huskeliste

  • Husk at opsige tidligere webhotel
  • Husk at tage backup hvis du vil gemme indhold