Emails & DNS (GratisDNS, 365, Gmail)

Email opsætning (One.com)

Webmail https://login.one.com/mail
IMAP-server imap.one.com
IMAP-port 993
POP3-server pop.one.com
POP3-port 995
SMTP-server send.one.com
SMTP-port 465
Premium Mail Aktiver per konto

Se også “Guide til opsætning af email” -Klik her

FAQ om Emails

Bliver min e-mail slettet når jeg flytter til One.com?
Ja alle email konti skal oprettes på ny og opsættes i Outlook/mobil

Gælder det også min Outlook kalender?
Ja den bliver også slettet, det er en helt ny konto, der bare hedder det samme.

Medfølger der Webmail?
Ja det gør der.
www.mail.one.com

Kan jeg få Exchange (Mobile Sync)
Ja det koster lidt ekstra hos One.com
men det kan godt lade sig gøre.

GratisDNS

BEMÆRK: Det er Vigtigt at domænet IKKE bliver godkendt hos DK-hostmaster ved flytning/pegning til One.com, denne forespørgsel skal afvises hvis du vil forsætte dine services hos GratisDNS!

Mange benytter sig efterhånden af GratisDNS. Hos GratisDNS har man mulighed for at pege sine navneservere i den retning man ønsker. På den måde kan man have Webhotel og Email servere separeret fra hinanden. Har du allerede denne opsætning tilbyder vi selvfølgelig at du kan forsætte med denne såfremt udbyderne du bruger tillader det. Hvis du vil pege dit domæne fra GratisDNS til One.com skal der bruges C-name til dette for at sikre at der er SSL kryptering på domænet. Kontakt os for mere information omkring pegning af domæne.

gratis dns logo

Vi tilbyder begrænset support på hosting i form af vejledning og guides. Lost in Space har ikke ansvaret for hosting (Webhotel, domæne, emails, DNS etc.) Hosting udbydes af 3. part og enhver henvendelse vedr. hosting skal derfor rettes direkte til udbyderen. I forbindelse med flytning af ny hjemmeside, fraskriver Lost in Space sig ligeledes ethvert tab der måtte være af materiale eller af økonomisk karakter.