Domæne (Om DK-Hostmaster)

Du ejer ikke dit eget domæne!

Alle danske domæner (.dk) ejes reelt af DK-Hostmaster – Du ejer blot brugsretten! Så længe du betaler er domænet dit. Der medfølger et domæne til alle webhoteller. Vælg et nyt domæne eller få flyttet dit eksisterende domæne med gratis. Vi gør det hele for dig! Alle danske domæner registreres igennem DK-Hostmaster – Det første år registreres domænet automatisk igennem hosting udbyderen, som i dette tilfælde er one.com. Herefter betales en domæneafgift på Kr. 50,- pr. år direkte til DK-hostmaster. (Udover webhotellet)

Vidste du at

  • Du ejer selv dit domæne (Navnet.dk)
  • Du ejer faktisk ‘kun’ brugsretten
  • Alle danske domæner administreres af DK-Hostmaster

DK-Hostmaster sælger ikke domæner

Man kan ikke købe domæner hos DK-Hostmaster. Man administrere dem blot via DK-Hostmaster. Når man køber et webhotel medfølger der som udgangspunkt altid et domæne. Derfor er domænet betalt via webhotellet første år. Efterfølgende år modtager du en faktura direkte fra DK-Hostmaster.

DK-hostmaster logo

Fakturering

Hvert år modtager du en faktura på dit domæne. Fakturaen er på Kr. 50,- og kommer fra DK-Hostmaster. Så længe denne faktura betales til tiden er domænet dit. Hvis domænet opsiges eller ikke fornyes til tiden vil det tilknyttede webhotel med indhold ligeledes gå tabt. Fornyelsen skal ske indenfor 30 dage. Der er desuden mulighed for at købe sit købe domæne for 3 eller 5 år gangen, hvilket eftersigende også har en positiv effekt på din søgeoptimering.

Tilknytnng & administration

For at domænet skal fungere aktivt skal det være tilknyttet en hosting udbyder. Vi anbefaler One.com som hosting udbyder. Bruges der ekstern mailserver anbefales det at bruge GratisDNS som udbyder.

Sikkerpånettet.dk

Find ud af om din opsætning spiller som den skal. DK-Hostmaster i samarbejde med en række aktører lavet et værktøj til at tjekke sikkerheden.

https://www.sikkerpånettet.dk