Webhotel, domæne & email

Bliv uafhængig af 3. parter!

Når du er ‘Lost in Space’ bliver hosting, domæner & emails hurtigt et monster under sengen – Men sådan skal det ikke være! Bliv herre i eget hus med en kombination af det bedste på markedet. Med lidt simpel indblik i hvad ‘hosting’ er, får du meget mere, for meget mindre! Hosting er affyringsrampen, WordPress er rumraketten!

hjemmeside ikoner

Vi tilbyder begrænset support på hosting i form af vejledning og guides. Lost in Space har ikke ansvaret for hosting (Webhotel, domæne, emails, DNS etc.) Hosting udbydes af 3. part og enhver henvendelse vedr. hosting skal derfor rettes direkte til udbyderen. I forbindelse med flytning af ny hjemmeside, fraskriver Lost in Space sig ligeledes ethvert tab der måtte være af materiale eller af økonomisk karakter.

Webhotel

Lorem Ipsum

WEBHOTEL >

Email & DNS

Lorem Ipsum

EMAILS >

Domæner

Lorem Ipsum

DOMÆNER >

WordPress CMS

Hjemmesiden
En professionel hjemmeside til din virksomhed med wordpress CMS giver dig et fremtidssikret fundament til at bygge dit online univers på. WordPress er et gratis og open source system, som konstant udvikles og opdateres gratis.

WORDPRESS FAQ >

Ny kunde?

Er du klar til at flytte din hjemmeside?

Når du er ‘Lost in Space’ bliver hosting, domæner & emails hurtigt et monster under sengen – Men sådan skal det ikke være! Bliv herre i eget hus med en kombination af det bedste på markedet. Med lidt simpel indblik i hvad ‘hosting’ er, får du meget mere, for meget mindre!

Fordele & udbytte

Man starter med at købe et Webhotel hos en hosting-udbyder. Webhotellet er den ‘online plads’ som man ligger sine hjemmeside-filer på, altså et online-memorycard. Sammen med et Webhotel medfølger der typisk et domæne og mulighed for at opsætte e-mails i samme navn. Danske domæner registreres Altid igennem DK-hostmaster. Du opdager det sjældent fordi det sker igennem hosting-udbyderen første år.

Med denne kombination sparer du flere tusinde kroner på hosting hver eneste år. Billig, stabil og ikke mindst sikker drift med minimal administration og intet teknisk ansvar. Nem vedligeholdelse via dansk kontrolpanel med hjælp fra dansk support.

SE FLERE FORDELE