Ekstra funktioner til WordPress

Ekstra sprog

Din hjemmeside er engelsk og du vil gerne have en dansk ditto. Eller omvendt, fra dansk til engelsk. Oversættelses funktionalitet med mulighed for at skifte sprog via flag

Oversættelse af op til 25 sider
Kr. 14.700,-

Ekstra sider

Vi skaber yderligere 25 indgange med kvalitets indhold herunder unikke tekster og copyright-fri billeder eller jeres egne. Vi skriver min. 300 ord på alle siderne.

25 sider inkl. opsætning & design
Kr. 7.400,-

Grafisk pakke

Pakke med 5 bannere til Slideshow

Produktion og opsætning af slideshow
Kr. 4.700,-

Youtube Galleri til WordPress

Opsæt din Youtube kanal på din hjemmeside. Opret playlister og vis din playliste i en nem og overskuelig oversigt på din WordPress hjemmeside

Opsætning
Kr. 2.400,-
Kontakt os for eksempler

Indbakke til Kontaktformular

Vi opsætter et plugin, så hjemmesiden udvides med en funktion som fungere som indbakke til en kontaktformular.

Installation & opsætning
Kr. 1.400,-
Kontakt os for eksempler

Job & rekruttering

Skab mere trafik til din hjemmeside med en job og rekrutterings sektion.

Jobfunktion med indbakke
Kr. 7.400,-
Kontakt os for eksempler

“Ring mig op” funktion

Effektiv Click-to-action funktion hvis der benyttes Google Adwords. Feltet indsættes på samtlige indgange hvor det giver mening.

Click 2 Action inkl. design
Kr. 4.700,-
Kontakt os for eksempler

Skræddersyet login

Gå all-in og design siden som man logger ind i backend med. Vi tilpasser siden samme udseende som siden, i stedet for WordPress Standard. Mulighed for ændring af URL

Stylet login side
Kr. 2.400,-

SEO Plugin pakke

Vi installerer og eksekverer en række plugins som hjælper med at optimere en række punkter, som blandt andet vil forbedre hastigheden og dermed brugeroplevelsen generelt. Alle plugins skaber værdi til sidens SEO arbejde.

Installation & opsætning
Kr. 4.700,-

Sikkerhedspakke

Vi installerer , opsætter og eksekverer på en række plugins som holder ubudne gæster ude og mindsker chancen for nedetid, nedbrud, hackere og lign.

Installation & opsætning
Kr. 2.400,-

Ekstra funktioner til din WordPress hjemmeside. Få flere funktioner og udvid funktionaliteten på din hjemmeside. Med disse ekstra funktioner får din hjemmeside et super stærkt fundament. Der er næsten ingen grænser for hvordan  WordPress kan udvides i forhold til funktionalitet. En hjemmeside med ubegrænsede muligheder. WordPress er Open-source og hvis der ikke allerede findes et WordPress plugin som kan tilpasses dine behov. Så kan vi selv udvikle et WordPress plugin som er skræddersyet til at matche dine behov. Herunder har vi samlet en række af de mest populære funktioner.