Professionel WordPress Hjemmeside

Professionel Wordpress Hjemmeside - vi har mere end 15 års erfaring med Wordpress CMS & Søgeoptimering

Professionel WordPress hjemmeside til små og mellemstore virksomheder. Nå ud til din målgruppe og bliv fundet af kunder i dit nærområde med en præsentabel online profil.

Vi laver både små og store Professionelle WordPress Hjemmesider til små og mellemstore virksomheder. Vi går meget målrettet efter at ramme en identitet, som både matcher branche og målgruppe og vores professionelle hjemmesider vil være skræddersyet til disse. Hertil kigger vi på konkurrenter og laver analyse af branchen. Vi kan stå for den fulde løsning og levere en færdig og køreklar hjemmeside, der er simpel men kraftfuld og sammensætter samtidig en professionel hjemmeside med unikt indhold og funktionalitet.

Få lavet et online visitkort eller en kampagne landingpage.
En simpel måde at få præsenteret sin profil online eller den kraftfulde landingpage, som sender besøgende videre i processen og gør dem til kunder. Dette vil kræve en minimal vedligeholdelse.

Vores tilbud er perfekt til håndværkere, klinikker, autobranchen og andre liberale erhverv.

Domæne & E-mail til Professionel WordPress Hjemmeside

En kombination af alt det bedste.
Professionel WordPress Hjemmeside – WordPress er et gratis og open source system, som konstant udvikles og opdateres gratis. Alle danske domæner registreres og ejes igennem DK-hostmaster. Sidst men ikke mindst anbefaler vi one.com som hostingudbyder af domæne, webhotel og email. Alt samlet et sted hos en dansk udbyder med dansk support. Billigt, men effektivt. Disse 3 samlet udgør en stabil pakke som gør dig 100% uafhængig & selvkørende.

Inkl. i prisen første år. Efterfølgende faktureres både domæne og webhotel af henholdsvis dk-hostmaster og one.com