Professionelle hjemmesider

Professionel hjemmeside til små og mellemstore virksomheder. Nå ud til din målgruppe og bliv fundet af kunder i dit nærområde med en præsentabel online profil.

Vi laver både små og store hjemmesider. Til små og mellemstore virksomheder. Vi går meget målrettet efter at ramme en identitet som matcher branche og målgruppe. Hertil kigger vi på konkurrenter og analyse af branchen. Vi kan stå for den fulde løsning og levere en færdig og køreklar hjemmeside.


Glostrup Privatholspital

Online visitkort

En simpel men kraftfuld hjemmeside Få lavet et online visitkort eller en kampagne landingpage. En simpel måde, at få præsenteret sin profil online, eller en kraftfuld landingpage som sender besøgende videre i processen og gør dem til kunder. Minimal vedligeholdelse.

Torkil-Laursen logo

Professionel hjemmeside

Perfekt til håndværkere, klinikker, autobranchen og andre liberale erhverv Professionel hjemmeside skræddersyet til branche og målgruppe. Vi sammensætter en professionel hjemmeside med unikt indhold og funktionalitet.

Torkil-Laursen logo

Unikt website

Unikt og skræddersyet website. Alt er unikt udviklet til dig, udfra dine idéer og tegninger. Vi bygger hjemmesiden fra bunden og skræddersyer alt fra design, frontend UX til backend kontrolpanel hvorfra din hjemmeside kan styres fra


Domæne & email

En kombination af alt det bedste.
Wordpress er et gratis og open source system som konstant udvikles og opdateres gratis. Alle danske domæner registreres og ejes igennem DK-hostmaster. Sidst men ikke mindst anbefaler vi one.com som hostingudbyder af domæne, webhotel og email. Alt samlet et sted hos en dansk udbyder med dansk support. Billigt, men effektivt. Disse 3 samlet er en stabil pakke som gør dig 100% uafhængig & selvkørende.

Inkl. i prisen første år. Efterfølgende faktureres både domæne og webhotel af henholdsvis dk-hostmaster og one.com

Samarbejdspartnere til hjemmesider