Logo

Unikke logoer til nystartede virksomheder, kampagner og etablerede selskaber som skal igennem en identitets fornyelse.

Logoet skal følge din forretning i mange år, og der er nogle faldgrupper som vi sørger for at du ikke falder i. Vi producerer logoer til danske virksomheder & iværksættere, og har mere end 10 års praktisk erfaring med influence, branding og identitet.

Vi laver professionelle logoer til iværksættere og etablerede virksomheder, som har brug for re-branding. Der sker ofte det, at en virksomhed indenfor en kort årrække, får brug for en strømlinet identitet, og en rød tråd igennem alle platforme.

Vi hjælper virksomheder med en identitet som er let genkendelig, udstråler virksomhedens værdier, og som matcher målgruppen vi prøver at ramme. Farverne vi bruger i logoet, bliver en gennemgående farve i resten af dit materialet.

Det er derfor vigtigt at vælge den helt rigtige gennemgående farve i sit logo. Logoet kan bruges online, til print, tryk, storformat o.s.v.

MR-Maler.dk

Lost in Space din digitale medie partner

Logoer til iværksættere og logo til nystartede virksomheder.

Vi laver logoer og identiteter til nye virksomheder og iværksættere, som gerne vil skille sig ud fra mængden af nye i branchen. Vi afspejler din branche og kigger på din identitet som den er i dag og kommer med forslag til et nyt design. Tit er farven et vigtigt valg, men alt dette taler vi om på vores første indledende møde.

Kontakt Kenni på telefon 70 10 90 20

Logoer til kampagner og større strategier

Længervarende kampagner eller boostkampagner med et specielt budskab kan indimellem indeholde et unikt udviklet logo specifik til kampagnen og navnet og på kampagnen, således af kampagnen kan brandes og markedføres separat af virksomhedens brand

Idenitet 2.0 til eksisterende virksomheder og selskaber

Vi udvikler unikke vector logoer til etablerede virksomheder, som ønsker en identitetsfornyelse. Når et selskab fornyer sit brand, er det vigtigt, at logo udtrykker virksomheden værdier og visioner. Når det nye brand meldes ud, skal det være korrekt, og via de korrekte kanaler. Lav en strategi sammen med vores marketing team.