Bannerpakke

Bannerpakke til Google Display

Bannerannoncering – Køb en bannerpakke med alle standard bannerformater inkl. i en kampagneskræddersyet til netop din målgruppe for kampagnen. Bannerpakker bruges til kampagner på Google Display & SoMe Strategier, herunder Youtube annoncering.

Du kan vælge imellem 2 forskellige pakker. Den første er en enkelt kampagne med annoncebannere i alle formater. Den anden pakke består af 4 kampagner – En til hvert kvartal i en årsaftale. Bannerpakkerne bruges som obligatoriske tilkøb til annoncering igennem Google Display og i vores SoMe Strategier til blandt andet at annoncere på Youtube. De kan dog også købes separat hvis du f.eks. ønsker at administrere dine annoncekanaler selv.

Der er mange forskellige løsninger når vi taler omkring Display annoncering og til det skal der bruges banner. Et banner er ikke “bare” et banner, det er din visuelle identitet, det er utroligt vigtigt at dit budskab kommunikeres rigtigt til din målgruppe, det hjælper vi med. LostInSpace hjælper med til at finde de rigtige formater af banner, til de forskellige platforme/devises som du gerne vil nå dine kunder på. Vi kommer med vores anbefalinger og dermed også vores erfaring omkring synlighed, segmentering, medievalg og brandværdi. Google har fastsat nogle formater men hos LostInSpace har vi også direkte kontakt til de Danske medier som kan give mulighed for mere eksklusive formater.

Banner afvikles i HTML, png, jpg eller 3’part url.
930 x 600
728 x 90
930 x 180
320 x 320
160 x 600
300 x 600
300 x 250

Lost in Space devise

Hos LostInSpace kan vi sammen optimerer jeres tilstedeværelse på internettet og i de vigtigste søgemaskiner. Det er vigtigt, at i har en velovervejet retning for jeres SEO marketing som giver resultater. Det kræver hårdt manuelt arbejde og analyse at købe de rette AdWords og betale for trafik hos de rette udbydere, men resultaterne udebliver ikke.

Automatisererede AdWords, som tilbydes vidt og bredt, er bare ikke gode nok til prisen. Jeres kunder stiller krav til  jer,  så i kan også kræve at få det  meste ud af jeres investerringer i AdWords.