Grafisk

Kreativ afdeling med speciale i grafisk materiale til hjemmesider, print, tryksager & annoncering. Vores grafiske afdeling deltager i mange dele af processen.

Hos Grafisk Afdeling kan vi hjælpe med grafiske produktioner. Vi kan håndtere de fleste opgaver og gøre idéer til virklighed, eller med andre ord visualisere dine idéer med grafisk materiale. Vi laver logoer til virksomheder. Illustrationer til print materiale og Annonce bannere til annoncering via Sociale medier og Google Display. Med andre ord kan vi hjælpe med grafiske produktioner, store som små. Ring og få en uforpligtende snak om dit projekt.

Ring til Grafisk afdeling
Tlf: 70 10 90 20

Adobe Photoshop

Professionelt logo til nystartede virksomheder

Vi laver professionelle logoer til de fleste formål. Perfekt til hjemmesider, tryksager, print & meget mere.

Bannerpakke til annoncering

Google Display bannerannoncering kræver selvfølgelig bannere. Vi producerer en bannerpakker inkl. formater.

Illustrationer, iconer & maskot

Vi kan tegne næsten hvad som helst i 2D illustration, f.eks. iconer og maskotter til at sætte prikken over iét på en hjemmeside, i en artikel eller til en brochure.

Tryksager & giveaways

Tryksager skræddersyet til formålet, hvad enten til det er til kampagner, markedsføring, internt materiale, print, merchandise, giveaways. Vi sammensætter en tryksagspakke til jer.

Fotoopgaver

Sæt prikken over iét på dit website med professionelle billeder. Tag professionelle billeder med din smartphone til brug på hjemmesiden. Kvaliteten af billedet sørger vi for at har den optimale opløsning.