Velkommen

Grafisk design

Vi skaber en grafisk identitet, som kan bruges både online og som branding i den virkelige verden. En rød tråd som kan trækkes igennem alt dit materiale – om det er hjemmesiden, kontoret eller firmabilen. Vi sørger for den fulde designmanual.

Unikt logo

Leveret i AI (EPS/SVG/PDF) Vector-skæring er nødvendigt til større tryksager også kaldet storformat print eller hvis det eksisterende logo, er i så dårlig kvalitet at det ikke kan bruges til nye online standarder. Alle logoer produceret af Lost in Space følger nogle standarder som gør at logoet er nemt at vector-skære. Har du et nuværende logo som du gerne vil have “genskabt som vector”, genskaber vi det som et professionelt logo inden vectorsering.

Maskot & Illustrationer

Vi opfinder og tegner en 2D figur som du kan bruge som “ansigt” i din markedsføring, ligesom vi gør. Vi kan endda finde den et navn. Ikoner eller små illustrationer i matchende udtryk. Perfekt til hjemmesiden og print dokumenter. Vi kan tegne næsten hvad som helst, udfordr os! Perfekt til hjemmesiden eller kataloger.

Tryksager & print

Træk den røde tråd med ud i det fysiske materiale. Suppler din online identitet med tryksager, print & give-aways. Print til Facader og facadeudsmykning. Tryksager til omdeling i lokalområdet. Give-aways til dine kunder på messen. Mulighederne er mange.
Call Now Button