Google Shopping

Google shopping er et udstillingsvindue som brugerne bliver vist, når de søger direkte på dit produkt.

Brugerne får vist produktet visuelt med pris, kort tekst og url til køb (hjemmeside navn). Denne måde at annoncere på har sin klare fordel. Ved hjælp af disse Shopping-annoncer giver du dine kunder, såvel som kommende kunder, et indblik i det produkt, som du tilbyder i din butik. Disse kunder får chancen for at se produktet allerede inden de har klikket på din annonce. Hermed får du mere kvalificerede kunder på din side ved hjælp af din shopping annonce. Du afregnes via cpc (ppc) altså, per klik. Fordi annoncen indeholder alle de nødvendig informationer er irrelevante klik nede på et minimum.

Mere trafik med Google Shopping:

Virksomheder har, ved hjælp af Google Shopping, oplevet en større stigning i klikraten (CTR) i forhold til de almindelige Google Adwords (tekstannoncer). Der er tilfælde hvor en virksomhed, der har benyttet sig af Shopping annoncer, har fordoblet eller tredoblet deres klikrate.

Kvalificerede Kunder med Google Shopping:

Du forbedre kvaliteten af din annoncer, ved at fremhæve dine produkter med f.eks. billeder og priser. Kunderne har mulighed for at se, at lige netop DIN VIRKSOMHED sælger disse produkter. Det sparer også kunderne for en masse klik genne siden. Ved hjælp af Google Shopping, kan flere af dine annoncer blive fremvist samtidig ved én søgning. Det sker hvis det er relevant for søgningen, der ud over kan dine almindelige Google Adwords også blive vist på samme tid. Dette resulterer i, at dine annoncer kan blive eksponeret dobbelt så mange gange på én Google søgning.

Google

Sælg produkter med Google Shopping

Google shopping er én perfekt måde at sælge side produkter på på nettet. Det er målbart og du betaler kun for dem som gerne vil se hvad du har at tilbyde. Det er som at have en butik, men hvor du ikke skal betale husleje, men du skal give en pris hvis du får interesserede personer ind i din butik.

Google CSS