Google Adwords

Vi mennesker  har et had / kærligheds forhold  til annoncer / Adwords.

Men det er et faktum at det er dem som leder trafik til din website og dermed får kunder i butikken. Det er dog ikke lige meget hvilken  kunder, der besøger jeres website/butik. Det skal være de “rigtige” der besøger.

Den slags målrettet online marketing kræver kvalificerede AdWords. Gennem analyser, kan vi professionelt optimere jeres online markedsførring med Google AdWords og herved skabe resultater.

Vores Google eksperter ved, hvordan vi kan løfte jeres website fra side 5-6 til side 1 på Googles søgeindeks med brug af AdWords.

Vær opmærksom på, at din hjemmeside altid skal opdateres med seneste nyheder og tiltag som du tilbyder dine kunder. Google Adwords vil skabe trafik så din organiske trafik vil stige.

Google adwords icon

Google Ads

Hos Lost in Space, kan vi sammen optimerer jeres tilstedeværelse på internettet igennem AdWords i de vigtigste søgemaskiner. Det er vigtigt, at i har en velovervejet retning for jeres SEM/SEO marketing som giver resultater.

Det kræver hårdt manuelt arbejde og analyse, at købe de rette AdWords, og betale for trafik hos de rette udbydere, men resultaterne udebliver ikke.

Automatisererede AdWords, som tilbydes vidt og bredt, er bare ikke gode nok til prisen. Jeres kunder stiller krav til  jer,  så i kan også kræve at få det  meste ud af jeres investerringer i AdWords.

AdWords er en god måde at skabe trafik på, og samtidig er det yderst målbart og giver en godt overblik i Google Analytics.

Den viden giver jeg indsigter i hvem, hvor, hvordan jeres kunder er, hvor de bevæger sig og hvordan de agere.

AdWords er ikke organiske trafik, og der skal stadig lægges en del kraft i hjemmesiden, og den tekst som anvendes på hjemmesiden.

Lad Lost in Space komme med et uforpligtende tilbud, på hvordan vi kan send din forretning til månen.

Google Ads png icon
Google adwords icon