Target Marketing

Paid marketing er en effektiv branding metode . Både landsdækkende og lokalt er rammer target marketing "Top of mind" hos forbrugeren.

Target Marketing – Paid marketing eller betalt markedsføring på og via søgemaskiner. I Danmark benytter vi os især af Google som den foretrukne søgemaskine.

Google AdWoords er derfor en stor del af det at have fokus på SEM – Target Marketing. De fleste søgemaskineannoncer bliver afregnet via cpc (cost per click) altså bliver der betalt og først betalt når der bliver interargeret med annoncen. Det er typisk igennem søgeord din annonce bliver vist,  det er derfor vigtigt at dine søgeord er nøje tilrettelagt og valgt med omtanke, så Du som brand udelukkende opnår relevant og købsmotiveret trafik til din website.

Lost in Space og Google
Lost in Space

Google Adwords

Vi mennesker har et had / kærligheds forhold  til annoncer. Men det er et faktum at det er dem som leder trafik til din website og dermed får kunder i butikken. Det er dog ikke lige meget hvilken  kunder, der besøger jeres website/butik.

Fra Kr. 2400,- pr. måned
Ekskl. annoncebudget

Google display

Google Display

“Display – Banner” kært barn har mange navne, og banner har en lidt dyster klang. MEN når det så er sagt – Så virker det, når det gøres intelligent. Derfor, når der bliver sagt; Jeg klikker aldrig på et banner!

Budget annoncering (CPM)
Samt bannerpakke/kampagne fra Kr. 2400,-

Google shopping - CSS

Google Shopping

Google shopping er et udstillingsvindue som brugerne bliver vist, når de søger direkte på dit produkt. Brugerne får vist produktet visuelt med pris, kort tekst og url til køb (hjemmeside navn). Denne måde at annoncere på har sin klare

Paid marketing strategi

Hos LostinSpace arbejder vi professionelt og effektivt med Target marketing, SEM-kampagner og altid med fokus på at skabe trafik til dit website,  der skaber øget vækst i din forretning vil du gerrne have en uforpligtende gennemgang af et evt. SEM setup af din website så kontakt Jesper Katz.

Priser på annoncering

Bestil vores priser direkte til din indbakke. Heri modtager du et link til en prisberegner, hvor du kan skræddersy din annonce strategi.

Google Ads
Google Adwords