Din nye WordPress hjemmeside

Alt den frihed du ønsker med WordPress

  • Du må bruge WordPress til ALLE formål.
  • Du må ændre og modificere WordPress som du vil.
  • Du må sælge og videresælge WordPress uden forbehold
  • Du ejer alt selv! – 100% uafhængig af 3. parter

Kom godt fra start

For at introducerer dig til kunderejsen og der igennem få maksimalt udbytte af din nye hjemmeside, har vi i samarbejde med IntoSpace skabt Startpakker til Søgeoptimering og Sociale medier, som er bygget på vores koncept om engangsbeløb uden binding.

Privat undervisning i WordPress

Lær at bruge din nye WordPress hjemmeside

Det er essentielt at du er i stand til at navigere i din nye WordPress hjemmeside, derfor anbefaler vi at du tager et kursus. Kurset tager 4 timer. Privatundervisning i WordPress kan foregå i virksomheden eller hos Lost in Space. Desuden din nye hjemmeside, kan du uden binding, afprøve et samarbejde med IntoSpace i 3 måneder, som fokuserer på den digitale kunderejse. IntoSpace har speciale i Søgeoptimering, Sociale Medier, SEM Annoncering og Email marketing - kaldet de 4 Årshjul.

Google Fonts skrifttyper til WordPress

Opdateringer til WordPress

Det er vigtigt at du husker at opdatere din hjemmeside

Når der kommer nye udgaver, kan du på det rette fundament AUTO-OPDATERE. Det sikrer at din hjemmeside kører som den skal, uanset hvor mange opdateringer der kommer. 3 opdateringer er væsentlige: Systemet (WordPress), Tema og Plugins. Vi anbefaler IKKE at du auto-opdaterer, medmindre du ved hvad du laver.

Google Fonts skrifttyper til WordPress

Sikkerhed - Husk at skifte din kode!

Det er vigtigt at du husker at skifte din kode 2-3 årligt

For at sikrer dig selv fra ondsindede sjæle, der vil ødelægge din hjemmeside, kan du selv minimere risikoen ved at skifte din kode 2-3 årligt. Der er en reel risiko for at din side kan blive ødelagt, slettet eller den kan sprede malmware og virus. Det er ikke kun loginforsøg eller kommentar-spam, de forsøger sig med.

Google Fonts skrifttyper til WordPress

Ekstra funktioner til din hjemmeside

Din hjemmeside arbejder for dig!

Som verdens mest benyttede CMS (Især populært i Danmark) er dit online fundament fremtidssikret mange år frem, uden at være afhængig af en specifik ekspert, udbyder eller sågar platformen i sig selv – Fordi selv hvis tiden skubber teknologien i en anden retning, vil du nemt kunne finde eksempler og eksperter på en flytning til den nye konge på tronen. Nu er det WordPress der er en den ubestridte konge.

Husk at aktiverer din Cookiebot!

Google Fonts skrifttyper til WordPress

TRYKSAGER & GRAFISK DESIGN

Vi skaber en rød tråd på tværs af alt materiale

Vi kan lave dine idéer til grafisk materiale, vi laver bl.a. logoer, illustration og annonce-bannere, som kan bruges til hjemmesider, print, tryksager & annoncering. Vi laver ikke tryksager og print, men vi har en række leverandører der prioriterer høj kvalitet, samtidig med at det er billigt.

Google Fonts skrifttyper til WordPress

Google Fonts giver dig tusinde skrifttyper at vælge imellem.

Vi benytter Google Fonts på alle WordPress hjemmesider som vi producerer. Skrifttypen på hjemmesiden kan skiftes når som helst og der er mange at vælge imellem. Google Fonts er indbygget i vores hjemmesider fra start og du kan derfor selv nemt skifte skrifttype. Typisk er din nuværende font, brugt på baggrund af den eksisterende font, da vi i første omgang lavede hjemmesiden eller også skrifttypen udvalgt af os til din designmanual.

Er du ikke helt tilfreds med skrifttypen på din hjemmeside?
Vælg din egen skrifttype her:

https://fonts.google.com/

Google Fonts skrifttyper til WordPress