Igangværende kunde (I Process)

Du skal selv sørge for at have et webhotel

Vi ved godt at hele scenariet kan virke frustrerende, men husk at hele flytte-processen kun tager et par timer hvis du følger vores guides! Det hele kører stabilt inden 24 timer og så skal du i princippet ikke tænke på det i mange år frem. Vi anbefaler at flytningen / bestilling sker i starten af ugen, hvis der imod forventning skulle opstå komplikationer.

Er du klar til en ny drømme start? Fundament skabt til succes!

Smertefri og simpel flytning

Din nye hjemmeside er klar til at blive flyttet, til dit eget domæne inden 14 dage. Flytningen er  heldigvis hurtigt overstået og vi er her for dig hele vejen igennem processen, som for dit vedkommende ikke tager mere end 10-15 minutter. Selve flytningen som vi tager os af, tager et par timer (nedetid) og fungerer stabilt igen efter 24 timer.

DINE INPUTS

I første del af processen, starter vi med at tage inputs og tager dem efter bedste evne med i betragtning under produktionen. I den næste del af processen, altså når hjemmesiden er flyttet og udgivet, modtager vi igen dine inputs.

Vi opfordrer til at benytte, den af os anbefalede hosting-udbyder for optimal udbytte og mest smertefri flytte-process. Vi yder fuld support ved skifte til den anbefalede udbyder inkl. flytning af den nye hjemmeside fra Lost in Space til dit nye webhotel