Igangværende kunde (I Process)

Vi ved godt at hele scenariet kan virke frustrerende, men husk at hele flytteprocessen kun tager et par timer og vi gør det meste for dig! Det hele kører stabilt inden for 24 timer og så skal du i princippet ikke tænke på det i mange år frem.

Et fundament skabt til Succes!

Derfor skal du følge vores anbefaling

Vi opfordrer til at benytte, den af os anbefalede hosting-udbyder for optimal udbytte og mest smertefri flytte-process. Vi yder fuld support ved skifte til den anbefalede udbyder inkl. flytning af den nye hjemmeside fra Lost in Space til dit nye webhotel

Ansvar i forhold til Hosting !!

Udover de udgivne vejledninger og links her på FAQ siderne, ydes der ikke support på hosting, herunder men ikke begrænset til webhotel, domæne, email samt DNS. Det er kundens eget ansvar at tage backup før eksisterende webhotel/email lukkes ned hos tidligere udbyder! Det er ligeledes kundens eget ansvar at opsige tidligere abonnementer. I forhold til spørgsmål og/eller support omkring webhotel, domæne, email, dns etc. henvises til One.com Support, såfremt du benytter vores anbefalede hostingudbyder. Alternativt skal du kontakte din egen hostingudbyder.

Se forretningsbetingelser

Er du klar til en ny drømme start?

Stabilt fundament med smertefri og simpel flytning

Din nye hjemmeside er klar til at blive flyttet til dit eget domæne indenfor Max. 14 dage. Det er heldigvis hurtigt overstået og vi er her for dig hele vejen igennem processen, som for dit vedkommende ikke tager mere end 10-15 minutter. Selve flytningen som vi tager os af, tager et par timer (nedetid) og fungerer stabilt igen efter 24 timer.

DINE INPUTS

Helt fra begyndelsen, I første del af processen, starter vi med at tage inputs og tager dem efter bedste evne i betragtning under produktionen.

I den næste del af processen, altså når hjemmesiden er flyttet og udgivet, modtager vi igen dine inputs.