Ville du selv gå op på det stillads?

Ville du selv gå op på det stillads?

Når vi arbejder på en hjemmeside og i den forbindelse laver søgeoptimering, så er det som at bygge et hus og når vi skal bygge et hus, har vi brug for stillads at arbejde på. Stilladset er stabilt. Det ved vi - fordi vi selv har sat det op. Derfor tør vi også godt gå og arbejde på stilladset når vi bygger dit hus.

Mange vil nok synes at det ser nemt ud at sætte et stillads op og bygge på sit hus. Men vil hurtigt finde ud af, at det ikke er så nemt som det ser ud, især ikke hvis man både skal male, murer og tømrer - resultatet bliver som man siger.... hip som hap!

Det samme gælder med en hjemmeside og søgeoptimering.

Når du redigere din egen hjemmeside, uden at vide hvad du laver. Så svarer det til at du piller ved stilladset i løbet af natten og begynder at male og murer selv. Udover at vi ikke ved hvilke skruer og plader der sidder løst på stilladset og vi risikerer at falde ned, så bliver resultatet som nævnt herover.... hip som hap!

Med andre ord, når du gerne vil gøre det selv, fratager du os muligheden for at tage det fulde ansvar for at leverer det bedst mulige resultat.

Vi anbefaler at du laver mindst muligt selv på din egen hjemmeside. Tekster og billeder kan du nemt redigere selv. Men større ændringer som at flytte rundt på bokse og indhold skal du lade os om. Send os dine ændringer, så laver vi det for dig inden for et par dage.

Comments for this post are closed.