Professionelt logo

Vi skaber simple professionelle logoer som har stor genkendelsesværdi. Vi tager udgangspunkt i branchen og sammen med virksomhedens værdier & historie skaber vi en matchende identitet & brand. Via logoet skabes en “rød tråd” som kan trækkes igennem alt marketing-materiale og på brandets øvrige platforme. Produktion af professionelle logoer. Logoet kan bruges til alle formål. Vi har mange års erfaring med logo produktion og tager derfor højde for at alle faldgruber der findes i forhold til farver og størrelser.

  • Vores logoer er som helhed typisk sat sammen af 2 elementer, som kan bruges sammen eller hver for sig. Et logo og et Skriftlogo.
  • Logoer laves typisk med 2 farver (Nogle gange 3), det gør det billigere ved tryk og print.
  • Vi sørger for at bruge websikre farver som også har en tætliggende pantone farve
  • Logoer laves så de nemt kan skæres, det vil sige at der typisk ikke er overlapninger i farver etc. (Folie, Vector – tak os senere!)
  • Logoet kan altid bruges fuld Hvid- & sort format.

Med andre ord – Vi tager højde for alle de faldgruber der er, når man laver logoer.

Professionelt logo

Professionelt logo leveret i PNG, JPG & PSD
Perfekt til hjemmeside, emailsignatur, alm. A4 print, visitkort og meget andet.

Kr. 4.700,-
Leveringstid: Est. 14 dage.

Vector skæring

Leveret i AI (EPS/SVG/PDF)
Vector-skæring er nødvendigt til større tryksager også kaldet storformat print eller hvis det eksisterende logo, er i så dårlig kvalitet at det ikke kan bruges til nye online standarder. Alle logoer produceret af Lost in Space følger nogle standarder som gør at logoet er nemt at vector-skære. Har du et nuværende logo som du gerne vil have “genskabt som vector”, genskaber vi det som et professionelt logo inden vectorsering.

Professionelt logo + Vectorsering
Kr. 7.400,-
Leveringstid: Est. 21 dage.

Vi laver en 2.0 udgave af dit logo

haslev flyt logo
haslev flyt logo
motk logo
faroforsikring logo