Design & identitet

Vi skaber en grafisk identitet, som kan bruges både online og som branding i den virkelige verden. En rød tråd som kan trækkes igennem alt dit materiale - om det er hjemmesiden, kontoret eller firmabilen. Vi sørger for den fulde designmanual.

Professionelt logo

Professionelt logo i den rette størrelse og format. Leveret i PNG, JPG, PSD (AI, SVG…) Perfekt til hjemmeside, emailsignatur, alm. A4 print, visitkort og meget andet.

Maskot & Illustratioer

Vi opfinder og tegner en 2D figur som du kan bruge som “ansigt” i din markedsføring, ligesom vi gør. Vi kan endda finde den et navn. Ikoner eller små illustrationer i matchende udtryk. Perfekt til hjemmesiden og print dokumenter. Vi kan tegne næsten hvad som helst, udfordr os! Perfekt til hjemmesiden eller kataloger.

Slogans

Hvis din virksomhed skal redde den varme klode eller musikken har brug for en ekstra node – så er slogans ikke gået helt af mode. Vi er ret gode til at rime, nogle af dem får dig til at grine og andre viser dine værdier. Det koster Kr. 2400,- for 10 ting som vi siger og så må du selv bestemme hvilken en det bliver. Du kan også vælge at bruge dem alle sammen, så er du ihvertfald sikker på at budskabet nok skal ramme.

Tryksager, print & give-aways

Træk den røde tråd med ud i det fysiske materiale. Suppler din online identitet med tryksager, print & give-aways. Print til Facader og facadeudsmykning. Tryksager til omdeling i lokalområdet. Give-aways til dine kunder på messen. Mulighederne er mange.