Youtube video til din hjemmeside

Modtag dine besøgende med en video & giv det bedste indtryk

Video er den nyeste måde at manifesterer sig på. Video kan bruges til mange former for branding og på mange forskellige digitale kanaler. En Intro-video er ikke et stort setup. Det er en videosekvens på 20-40 sekunder, som for det meste er helt simpel, flere helt uden lyd – med panorerende video-klip. En introvideo kan både bruges som synlig video eller fungere som levende baggrund i et afsnit på hjemmesiden.

Intro video (20-40 sek.)

Giv dine besøgende en storslået velkomst!
Det er længe siden at video blev et hit. Video er personlig og en perfekt måde at fange opmærksomhed på. Din virksomhedsvideo skal være i god kvalitet, den skal bære præg af professionalisme, det er en afspejling af din virksomhed. Idet, det er bevægelse vil det være noget som dit øje vil fange og følge. Din Video vil ikke bare kunne bruges på hjemmesiden, men den vil kunne bruges på alle digitale medier.
Lost in Space udfører først en storyboard, så vi får fanget virksomheden og dens værdier, vi skaber 3-4 scener/optagelser, som vi efterfølgende sætter sammen til en hel video. Optagelser kan, som sagt, også bruges andetsteds og ikke kun på hjemmesiden.

Kr. 7.400,-
Leveringstid 14 dage efter optagelsesdag

Præsentationsvideo (30-60 sek.)

Med professionelt speak og baggrunds-jingle.
Der er mange forskellige måder der kan bruges video på. Video betyder pt. at virksomheden er visionær, fremsynet og forstår hvad der er IN, så at sige. Vi tager altid en snak om hvad det er i gerne vil og med vores kompetencer rådgiver vi på vores erfaringer i forhold til indhold, længde, medie valg, udstråling og ikke mindst virksomhedens professionalisme.

Kr. 14.400,-
Leveringstid 30 dage efter optagelsesdagen