Fotos & Videoer

Kvalitets content med unikke fotos & videoer

Vi skaber unikt kvalitets content i form af billeder & videoer. Vi formår at skabe disse produktioner under lavpris forudsætninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Udstyret vi bruger er godt og følger med tiden
  • Vi tager mange billeder & bruger kun de bedste
  • Vi er dygtige i photoshop til efterbehandling

Faktum er at selv smartphones i dag skyder udmærkede billeder, hvor kvaliteten er fin, til det vi skal bruge det til – online markedsføring. I mange tilfælde kan samme billeder bruges til både tryk og print uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Udstyret med forskellige kameramodeller, drone & ikke mindst photoshop færdigheder. Skyder en vi en lang række billeder og videosekvenser, udvælger de bedste skud og sammensætter en kollage med en rød tråd til brug på hjemmesiden og øvrigt materiale.

Fotos

Fotos til hjemmeside og marketing materiale
Vi professionelle billeder af dine medarbejdere, facade, faciliteter, firmabiler etc. Derefter redigere vi billedet fremstå med en rød tråd som det øvrige materiale.

Kr. 7.400,-
2 timers fotoshoot + 5 timers fotoredigering

Videoer

Video til hjemmeside og marketing materiale
Vi skyder en professionel video af dit udførte arbejde, medarbejdere, facade, faciliteter, firmabiler etc. Derefter redigere vi videoen med samme røde tråd som det øvrige materiale.

Kr. 7.400,-
2 timers optagelse + 5 timers videoredigering