Fotos & Videoer

Kvalitets content med unikke fotos & videoer

Vi skaber unikt kvalitets content i form af billeder & videoer. Vi formår at skabe disse produktioner under lavpris forudsætninger uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  • Udstyret vi bruger er godt og følger med tiden
  • Vi tager mange billeder & bruger kun de bedste
  • Vi er dygtige i photoshop til efterbehandling

Faktum er at selv smartphones i dag skyder udmærkede billeder, hvor kvaliteten er fin, til det vi skal bruge det til – online markedsføring. I mange tilfælde kan samme billeder bruges til både tryk og print uden at gå på kompromis med kvaliteten. Udstyret med forskellige kameramodeller, drone & ikke mindst photoshop færdigheder. Skyder en vi en lang række billeder og videosekvenser, udvælger de bedste skud og sammensætter en kollage med en rød tråd til brug på hjemmesiden og øvrigt materiale.

Fotos

Fotos til hjemmeside og marketing materiale
Vi professionelle billeder af dine medarbejdere, facade, faciliteter, firmabiler etc. Derefter redigere vi billedet fremstå med en rød tråd som det øvrige materiale.

Kr. 7.400,-
2 timers fotoshoot + 5 timers fotoredigering

Videoer

Video til hjemmeside og marketing materiale
Vi skyder en professionel video af dit udførte arbejde, medarbejdere, facade, faciliteter, firmabiler etc. Derefter redigere vi videoen med samme røde tråd som det øvrige materiale.

Kr. 7.400,-
2 timers optagelse + 5 timers videoredigering

Content Marketing med gode kvalitets tekster

Gode SEO Tekster skrevet med et LIX tal målrettet din brugere på hjemmesiden. Vi sikrer at teksten er let forståelig for dine besøgende. Ligesom teksterne har stor SEO effekt på din søgeoptimering. Med fokus på det rette Keyword, bygger vi tekster, mid-tail og long-tail sætninger. Med andre ord, top professionelle tekster til din hjemmeside. (Denne brødtekst uden parentes har et LIX tal på 41)

> Se LIX beregner til gode læsbar tekster

Marketing med billeder og videoer

Billeder og videooptagelser af høj kvalitet er værdifulde aktiver, der kan øge værdien af enhver blog eller hjemmeside. Billeder bruges overalt i dag, ikke kun på websites, men også i trykte medier og endda på tv. Vi skaber unikt indhold i form af billeder / videoer. Vi formår at skabe disse produktioner under lave omkostningsforhold uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vi har stor erfaring med fotografering og videoproduktion. Vi kan lave alle de optagelser, der er nødvendige for dine behov. Billeder bruges i vid udstrækning til forskellige formål på hjemmesider. På den ene side er de meget nyttige til dekorative formål, men de behøver ikke at være begrænset til netop dette formål. Vi benytter også billeder til markedsføring og persona marketing.