Cases

Herunder finder du en række eksempler på kunder som vi servicere eller tidligere har hjulpet

Torkil Laursen A/S

Rådgivende Ingeniører
Udover en ny unik hjemmeside har vi redesignet Torkil Laursens logo, ligesom vi har fastsat kundens farver. Vi har desuden stået for en corporate identitet på Linkedin, ligesom vores primære opgave består i at optimere kundens website.

Solrød AutoCare ApS

BMW Autoværksted i Solrød
Vi har lavet en ny og skræddersyet hjemmeside til Solrød AutoCare. I forbindelse med kundens nye hjemmeside, har kunden ligeledes fået redesignet deres logo. Solrød AutoCare har ydermere fået lavet et stabilt SEO-fundament til fremtidig optimering.

Together Now

Kvinde festival af Mie Moltke
Together Now Womens Festival præsenteres af Mie Moltke. En dag fyldt med oplevelser og livemusik. Vi har stået for design af ny hjemmeside, ligesom vi har klippet og integreret kundens Youtubevideoer.

Andersen Bolig A/S

Lokal SEO til ejendomsmægler
Vi har hjulpet Andersen Bolig A/S med optimere deres WordPress hjemmeside for at blive fundet på Google. Vi har målrettet gået efter lokale områder med fokus på salg af bolig og boligvurderinger hvor Andersen Bolig A/S har filialer.

Sandwich Time ApS

Sandwich frokost café på Høje-Taastrup Station
Vi har hjulpet Sandwich time med en online profil. Vi har et skabt et online visitkort, hvor butikkens manuelle bestillings-seddel er blevet gjort digitalt. Vi har desuden hjulpet Sandwich time på Facebook.

Sillebroen Shoppingcenter

Indkøbscenter i Frederikssund
Vi arbejder løbende på at optimere Sillebroen – et storcenter i Frederikssund. Vi arbejder målrettet på at optimere kampagner og butikkerne i centeret.