Betingelser

Fortrydelsesret & reklamationsret

Kunden frasiger sig enhver fortrydelsesret lige så snart kontrakten er indgået og produktionen derfor straks går i gang. Enhver bestilling er skræddersyet til den enkelte kunde og produktionen heraf er alene iværksat på kundens opfordring.

Vi handler kun B2B (Med CVR) vi tilbyder derfor ikke reklamationsret.

Priser & Betaling

Alle tilbud og ordre skal betales netto (up-front) før produktionen starter, medmindre andet er aftalt skriftligt.

Vejledende priser - Alle priser er angivet ekskl. moms.

Startomkostninger ....................................................... Kr. 4800,-

Ad-hoc opgaver ............................................................ Kr. 740,- pr. time

Ad-hoc opgaver, uden forudgående aftale ............. Kr. 1400,- pr. time

Telefonsupport (Teknisk eller rådgivende) ............ Kr. 1400,- pr. påbegyndt time

Email support (Teknisk eller rådgivende) .............. Kr. 740,- pr. halve time

Ratebetaling & binding

Hos Lost in Space bruger vi ingen binding. Alle beløb betales netto (engangsbeløb) upfront inden produktionen starter. Alle betalinger skal betragtes som ratebetalinger af det fulde beløb. Nogle priser er angivet med en månedlig rate med min. 12 måneder binding. (F.eks. Kr. 7400,- i 12 måneder) Ved bestilling acceptere du således det fulde beløb på Kr. 88.800,- (Vist eksempel) Du kan til hver en tid komme ud af aftalen ved fuld betaling. De fleste service og varer har priser som betales ved en (første) rate, altså som engangsbeløb.

Automatisk fornyelse af serviceaftale

Service aftaler (Herunder, men ikke begrænset til Webmasterservice, SEO service, SoMe service) fornyes automatisk, såfremt aftalen ikke skriftligt er blevet opsagt senest samme måned som aftalen ophører. Aftalen fornyes herefter automatisk for 3 måneder af gangen, uanset aftalens oprindelige længde (Typisk 12 eller 24 måneder). Indeholder service aftalen specielle rabatter overføres disse Ikke til den nye aftale.

Fjernelse af Copyright (Created by / Digital by)

Ved at fjerne, redigere, skjule eller på anden måde gøre "Created by Lost in Space" mindre synlig i bunden af hjemmesiden, betragtes enhver eventuel garanti og/eller reklamation som frafaldet. Vi yder ikke support på hjemmesider uden branding i bunden.

Webhotel hos one.com

Dit webhotel er købt igennem One.com. Vi benytter altid kundens egne oplysninger til oprettelse af webhotellet. Igennem vores samarbejde med one.com tilbyder vi hostingen gratis de første 12 måneder. Herefter faktureres yderligere 12 måneder direkte af one.com til kunden. Lost in Space har juridisk eller organisationsmæssigt intet med one.com at gøre og kan ikke drages til ansvar i forhold til hosting, webhotel, domæne og emails igennem one.com. Enhver brug af webhotel igennem "Lost in Space" skal betragtes som en anbefaling på eget ansvar. Lost in Space kan ikke drages til ansvar for nedetider (downtime), tabt arbejdsfortjeneste etc. forbundet med hosting, webhotel, domæne eller emails uanset 3. parts udbyder og uagtet at tabet skyldes en handling udført af Lost in Space. Ved at benyttes Lost in Space accepterer du samtidig at "udførelse af opgaver" og andre services er en forlængelse af vores anbefaling.

Emails

Lost in Space fraskriver sig ethvert ansvar vedr. emails.
Uanset om det gælder backup, opsætning, viderestilling, DNS, MX-Records, men ikke begrænset hertil er det ikke et produkt som vi tilbyder. Det er et tillægsprodukt til Dit webhotel. Emails er tilknyttet dit webhotel hos One.com. I dit kontrolpanel kan email opsættes og slettes efter behov. I mange tilfælde yder vi support i begrænset omfang (F.eks. via en online guide til opsætning af outlook eller email) det er dog til hver en tid kundens eget ansvar at tage backup og vedligeholde sin egen emails.
Læs mere på https://www.lostinspace.dk/emails/

DK-Hostmaster

Alle danske domæner administreres igennem DK-Hostmaster. Lost in Space har ingen sammenhæng med DK-Hostmaster. Når vi ændre/redigere/opretter/sletter domæner eller administrere domæner igennem DK-Hostmaster er det på kundens initiativ. Som udgangspunkt skal du selv administrere dit domæne. D.v.s.

Copyright generelt

Alle tekster leveret af Lost in Space er unikke. De er skrevet og produceret in-house i vores egen development afdeling. Alle tekster levereres til eller for kunden og på opfordring af kunden. Kunden frasiger sig enhver fortrydelsesret lige så snart kontrakten er indgået og produktionen derfor straks går i gang. Ejerskabet af disse tekster overgår til kunden ligeså snart Lost in Space har modtaget fuld betaling for materialet. Lost in Space fraskriver sig rettighederne til materialet, såfremt det er betalt af kunden.

Grafisk materiale er produceret in-house.

Foto materiale

Video materiale

Ekstern materiale & Copyright

Alt materiale uanset type leveret Af kunden. Det kan være, men ikke begrænset til billeder, fotos, tekster eller lign. er kundens eget ansvar at materialet overholder copyright lovgivningen og har sikret sig at materialet er fri af Copyright. Lost in Space kan ikke drages til ansvar for materiale og indhold leveret Af kunden. Uanset forudsætningen.